En naprapats tankar kring det förra och det nya året.

Nu har vi ett nytt år och jag hoppas att du har haft en härligt år och att du har ett ännu härligare år att se fram mot.

Hur var 2017?
Här har det varit ett intensivt år både vad gäller arbete men jag har även gått en del utbildningar som har gett mig fler infallsvinklar och metoder för att lösa de problem som jag dagligen ställs inför. Det är en häftig känsla att man efter 10 år i yrket fortfarande har så mycket att lära sig.
Jag har även haft förmånen att hålla olika utbildningar, tex i sovergonomi för de anställda på IKEA och kinesiologitejpkurser för kollegor. Detta är otroligt spännande och stimulerande och något som jag tycker är väldigt roligt att göra.

Hur ser 2018 ut?
Jag kommer fortsätta att lägga stort fokus på att utveckla kliniken och mig som naprapat, allt för att ge dig så bra hjälp som möjligt när du behöver mig.
Vad gäller att hålla utbildningar i kinesiologitejp så är det på gång med nya datum under våren och självklart är det bara att höra av dig om du vill gå en kurs eller om du vill att jag ska komma ut till din arbetsplats och hålla föredrag.

Från och med 1/1-18 kommer jag att höja priset för behandlingar till 640kr.

Kroppen är gjord för rörelse så ut och rör på dig. Det viktiga är inte vad du gör, det viktiga är att du gör det!