För företag

Som naprapat behandlar vi både privatpersoner och personal på företag. Ditt företag kan vi erbjuda både förebyggande och rehabiliterande behandlingar av personalen. Förutom behandlingar kan vi även erbjuda konsultation, ergonomisk rådgivning samt individuellt utformade träningsprogram. Naprapatens professionella omhändertagande baserat på en helhetssyn med stöd av vetenskap och beprövad erfarenhet ger en effektiv smärtlindring och kunskap om orsakerna till besvären. Detta möjliggör en snabbare återgång till arbetet efter sjukskrivning. I och med skatteverkets nya regler som du kan ta del av mer här nedan, kan du även se till att genom naprapatbehandling hålla din personal arbetsför och genom detta undvika sjukskrivning.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor om vad jag kan göra för din personal.

Nyhet för dig som är arbetsgivare och vill dra av kostnaden för din personals behandlingar:

All förebyggande behandling eller rehabiliterande behandling utförd av naprapat på den anställde är skattefri. En arbetsgivare kan enligt skatteverket få göra avdrag för kostnader för förebyggande behandling, om arbetsgivaren kan visa att behandlingen syftar till att den anställda ska kunna fortsätta förvärvsarbeta. Läkarintyg behövs inte, men arbetsgivaren ska göra en individuell bedömning av den anställda och visa behovet och syftet med behandlingen.

Gå gärna in på Skatteverket och läs mer om denna förmån för alla företag.

Allmän information till dig som är egenföretagare och vill nyttja våra tjänster

Som enskild näringsidkare får du inte dra av kostnaden för friskvård. Syftar behandlingen dock till rehabilitering så kan du dra av kostnaden för behandlingen. Naprapatbehandlingen är momsbefriad. Detta då en naprapat är legitimerad via socialstyrelsen och arbetar under samma regler som hälso- och sjukvårdspersonal. Rehabträningen är även den momsbefriad. Vanlig personlig träning eller träning i grupp, då du saknar besvär, har momssats sex procent.Till företag och dess anställda kan erbjudas ett antal olika samarbeten och tjänster. Det kan vara allt från garanti om behandling på kort varsel, behandlingar ute på företag, föreläsningar och hälsoprofiler.

Kontakta oss och så kan vi hitta ett upplägg som passar er bäst!

Välkommen till BodyCheck,
naprapat i Göteborg.

Vi finns i samma lokal som Ortopedmedicinska Institutet på Erik Dahlbergsgatan 14
i centrala Göteborg.

En naprapatklinik med mångårig erfarenhet.

Vi har en inriktning mot idrottsskador och dess rehabilitering men självklart är alla välkomna hit, elitidrottare som motionär, gammal som ung, hantverkare som kontorsarbetare. Här får du hjälp med till exempel löparknä, tennisarmbåge, ryggskott, nackspärr och spänningshuvudvärk.

Exempel på våra kunder/samarbetspartners