Öppettider
Måndag-Fredag kl 08.00-17.00
Pris: 640kr/behandling

Det går bra att betala med swish, kort eller kontant.

Kliniken

På Bodycheck är målet att kunna hjälpa alla som har någon form av besvär i rörelseapparaten. Vi har en inriktning mot idrottsskador och dess rehabilitering men självklart är alla välkomna hit, elitidrottare som motionär, gammal som ung, hantverkare som kontorsarbetare. Här får du hjälp med till exempel löparknä, tennisarmbåge, ryggskott, nackspärr och spänningshuvudvärk.

Som naprapat arbetar man med att korrigera orsaken till smärta. Därför är det viktigt att klargöra var besvären kommer från, hur de uppkom samt vad du som patient ska fokusera på mellan varje behandling. Att göra patienten delaktig i behandlingen är nyckeln för bästa resultat på både kort och lång sikt.

Först ta bort smärtan. Sedan se till att den inte kommer tillbaka.

Ambitionen är att hela tiden utvecklas och bli bättre som naprapat. Detta uppnås genom att regelbundet gå på kurser och utbildningar samt årliga seminarier som berör den senaste forskningen inom manuell medicin, idrottsmedicin och rehabilitering.

Självklart är vi legitimerade av socialstyrelsen, medlemmar i Svenska Naprapatförbundet samt innehar gällande patientförsäkringar.
Bodycheck behandlingsrum
Här finns det både behandlingsrum och ett träningsrum där det finns tillgång till bland annat skivstänger, kettlebells, TRX och pilatesbollar. Syftet med det är att kunna visa de hemövningar som du som patient tilldelas samt att även kunna se hur rörelser eller tekniken ser ut i samband med träning.

Kliniken ligger på Linnégatan 38A i Göteborg.

Välkommen in!
2013-08-26 15.26.282013-09-09 12.52.23