Naprapat

Som naprapat arbetar man med att korrigera orsaken till smärta. Därför är det viktigt att klargöra var besvären kommer från, hur de uppkom samt vad du som patient ska fokusera på mellan varje behandling.

Stötvågsbehandling

Stötvågsbehandlingen är ett komplement till våra övriga behandlingsmetoder, detta då stötvågsbehandlingen är symptomlindrande och våra övriga behandlingsmetoder fokuserar på att korrigera orsaken till smärta och besvär.

Företagshälsovård

Ditt företag kan vi erbjuda både förebyggande och rehabiliterande behandlingar av personalen. Förutom behandlingar kan vi även erbjuda konsultation, ergonomisk rådgivning samt individuellt utformade träningsprogram.

Dry needling

Dry needling är en teknik där man använder sig av akupunkturnålar för att upphäva besvär och smärta i en muskel.  Genom att arbeta med nålen i muskelns triggerpunkter vill man få till en lokal effekt som ökar cirkulationen i muskeln och gör att den slappnar av.

Kinesiologitejp

På Bodycheck använder vi oss kinesiologitejp från RockTape. Tejpen lyfter huden mikroskopiskt från muskler och fascia vilket avlastar behandlat område och ökar blodcirkulationen.

En naprapatklinik med mångårig erfarenhet.

Vi har en inriktning mot idrottsskador och dess rehabilitering men självklart är alla välkomna hit, elitidrottare som motionär, gammal som ung, hantverkare som kontorsarbetare. Här får du hjälp med till exempel löparknä, tennisarmbåge, ryggskott, nackspärr och spänningshuvudvärk.

Exempel på våra kunder/samarbetspartners